Direktlänk till inlägg 30 september 2010
1. Blanda örtkryddor med rivet citronskal från halva citronen, skalad hackad vitlök, salt och peppar. Vik ut kycklinglårfiléerna och fördela kryddblandningen i dem. Rulla ihop kycklinglårfiléerna och bryn dem i matfettet i en stekpanna.
2. Blanda minimat, vatten, kycklingfond och senap. Tillsätt det och koka under lock ca 10 minuter. Red ev. av såsen med majsstärkelse utrört med lite vatten.
3. Riv resten av citronskalet och strö över vid serveringen.
För alla?
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten gluten- och äggfri.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre- eller sojabaserat alternativ.
Källa: http://www.ica.se/recept?recipeid=676866
(Jag hade vanlig kycklingfile, det blev lite tjock, jag tog vad jag hade hemma..)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 | ||||||
|