Direktlänk till inlägg 18 juli 2009
1 Påse "old el paso taco seasoning mix) annars ta tacomix
500 gram färska kycklingfile (kan ta djupfrysta o tina upp)
1 purjolök (skivad el strimlad)
3 dl matgrädde
1 påse old el paso cheddardip
1 dl old el paso thick´n salsa mild, men finns i hot
1 burk champinjoner (skivad el hel, du avgör)
1 dl riven ost eller 1 påse á 150-200 gram
Så här gör du:
1.Häll kryddmix (taco el seasoningmix) i en skål el typ 2-3 L plastpåse lägg kycklingfileer i och blanda väl
Stek fileer efteråt i stekpanna/traktörpanna
2. Skiva purjolök och lägg den i ugnsformen, efteråt lägg dit champinjonerna. När du har stekt klar fileerna lägg dit
och efteråt igen purjolök och champinjonerna.
3. ugn 200 grader (mitten)
4. Vispa ner cheddardipen i kall matlagningsgrädde och koka upp under omrörningen.Tillsätt salsa och rör om, Häll såsen över kycklingarna u formen.
5. Strö över riven ost
6. Gratinera ca 20 min tills osten fått färg
7. Servera med kokt ris och sallad samt bröd till.
SMAKLIG MÅLTID!!!!
Tips: Du kan fixa allt dagen innan,men gör såsen samma dag du ska bjuda.
Räkna ut ca 1 1/2 file per person
Man kan skära fileerna i bitar och strö runt om i formen.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|