Direktlänk till inlägg 20 juli 2009
2 Msk Margarin
1 Gul lök
1 Äpple
2 tsk Curry
1 msk tomatpure
1 msk vetemjöl
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl fiskbuljong ( halvtärnad buljong och 1 1/2 dl vatten)
300 gram skalade räkor (påse) jag tog 400 gram fr icas, det gick bra ändå
Gör så här:
1. Börja med att hacka lök och äpple till tärningar, och fräs dem med margarin i en kastrull, tillsätt curry,mjöl, buljong
grädde, tomatpuré och låt det små koka i 10 min. OBS! inte så högvärme pga risk bränn i botten
Efter kokat i 10 minuter tillsätt räkor och sjuda sen, serveras med Jasminris( men det går bra med vilken ris som helst)
Av VJ
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|