Direktlänk till inlägg 12 maj 2009
Ca 400 gram kassler, gärna vinmarinerad icas kassler,
1 purjolök
1 grönpaprika el din favorit
1-2 st vitlöksklyftor eller mer enligt din tycke
1 burk krossade tomater
1 förp. creme fraiche lätt ( går även med vanlig)
salt
curry efter smak
GÖR SÅ HÄR:
1. Strimla kassler, paprika,purjolök till pinnar, lättaste om du delar i 3 delar i purjolök då lätt att strimla dessa fina.
2. fräs curryn i margarin, går bra med olja, bryn kassler i omgångar om
ni har en hög av kassler. lägg kassler i en tallrik eller fat under tiden.
3. fräs paprika,purjolök och vitlökbitar
4. Blanda allesammans(purjolök,vitlök,paprika,kassler och tillsätt krossade tomater.
5. Låt den koka i ca 10 min, tillsätt creme fraiche sist o koka upp
Salta o tillsätt ev mer curry efter smak, servera med kokt ris
Superlätt och Super god!!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 | 5 | 6 |
7 |
8 | 9 | 10 |
|||
11 | 12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|